luni, februarie 13

Valentine's Day

Fie ca sarbatoriti Valentine's Day, Dragobetele sau nici una dintre ele, trebuie sa recunoasteti, ca voluntar sau nu, va mai scapa privirea catre diferite posibile cadouri in ton cu luna Februarie. Si cred ca ar fi si greu sa nu, la ce oferta ultra generoasa impresoara pana la refuz toate magazinele.

Prin urmare va voi propune cateva elemente pe care le puteti pastra in casa voastra permanent, nu doar de ziua indragostitilor, pentru a va aduce aminte  in fiecare zi a anului cat de mult va iubiti perechea! :) 


Prima propunere este chiar banala canapea de unde va uitati impreuna la filme si serviti o pizza comandata noaptea pe la 12.00. Va propun sa o inlocuim cu una absolut adorabila, in forma de sarut si cu pernuta inimioara. Nu este foarte incapatoare, asa ca va trebui sa stati mereu imbratisati ca sa incapeti :) .




A doua propunere, s-ar putea sa va ajute in incercarea de a va convinge perechea sa puna umarul la spalatul vaselor. Declaratia de dragoste este chiar acolo, in bucatarie! :)







Continuam cu lista de cumparaturi. N-are cum sa mai refuze sa se opreasca nitel la supermarket cu asa o lista simpatica! :)

Unde mai pui ca nu mai trebuie sa cumperi mereu la final de luna un nou carnetel, pentru ca cel din urma a ramas fara file curate!






Daca tot v-ati decis sa va instalati semineu in living, de ce sa nu alegeti unul...dragastos! Recunoasteti ca este foarte elegant si finut. Chiar imi place foarte mult.























Continuam si cu patutul pet-ului ! Doar il iubiti si pe el nu? E totusi luna iubirii! :)


Daca insa nu doriti ceva permanent in forma de inima in casa voastra, recurgem la altceva: decoratiuni. Le putem agata in fiecare an pe vremea asta, cam ca de Craciun :) . In acest fel, cutia cu globuri de Craciun nu o sa se mai simta singura, pentru ca o sa mai aveti inca una cu decoratiuni de Valentine's Day! O varianta ar fi sa confectionati chiar voi un sirag de inimioare pe care sa il atarnati pe peretele din dreptul patului in dormitor. Asta daca aveti un pic de indemanare si un dram de rabdare!



Daca vi se pare ca nu aveti destula indemanare pentru o astfel de capodopera, puteti sa treceti direct la clasica inima din petale de trandafiri. Totusi, daca ma gandesc, la cat costa acum trandafirii, eu zic ca mai bine capatati ceva indemanare la cusut si iesiti mai ieftin! :)













Daca vreti sa impresionati si sa smulgeti un zambet inca de la prima ora a diminetii, nimic nu intrece un mic dejun pregatit cu dragoste in spiritul zilei cu pricina. Un mic dejun usor si sanatos, exact ce recomanda doctorul! Cred ca oricare dintre noi, fara nici cel mai mic talent la gatit, il poate pregati cu succes! :)



La multi ani si muuuuulta iubire!

Niciun comentariu: