miercuri, martie 28

Scari ..care spun ceva

Poate ca va asteptati sa vorbim azi despre scari, la modul de forme nemaiantalnite, spectaculoase care aduc a orice nava spatiala vreti voi, dar mai putin a scari. Nu, nu o sa abordam problema din unghiul acesta, ci ne vom indrepta atentia catre modele de scari absolut obisnuite dar "imbracate" cu mult gust si inspiratie.

Astfel incat, daca va intereseaza mai degraba modele de scari ca in imaginea urmatoare... aceasta nu este postarea potrivita :).


Asa cum va spuneam, ne indreptam atentia asupra unor modele cat se poate de clasice si apoi apelam la un pic de inspiratie! :)

Cel mai intalnit mod de a decora spatiul scarilor este sa asezam un covoras care sa imbrace treptele de sus pana jos. Cel mai interesant este daca alegeti unul foarte viu colorat care sa faca contrast cu o casa unde predomina albul.



O idee care mi-a placut maxim este imbracarea treptelor asemenea unor cutii de cadouri! Doar sa nu fiti tentati sa desfaceti fiecare dintre aceste cadouri :).



Pentru situatia in care aveti nu numai inspiratie, dar si talent poetic, va recomand sa pictati scarile intr-o culoare cat mai vesela si apoi sa scrieti mesaje amuzante pe fiecare treapta.



Nu cred ca e vreunul dintre noi care sa nu fii numarat macar o data treptele pe care le urca. Fie din plictiseala, fie din curiozitate, fie pentru a castiga un pariu, motivul poate nu este acelasi dar toti ne facem vinovati de aceasta activitate. Pentru a ne asigura ca nu ne incurcam in calcule, iata modelul de mai jos! 
Daca vreti, puteti trece numerotatia in alta limba si, fara sa va dati seama, sa o perfectionati de cate ori urcati la etaj :).


Daca sunteti pasionati de lectura si casa voastra arata asa, adica un raft continuu...


Scarile terbuie neaparat sa arate asa...


Va doresc sa gasiti ideea cea mai potrivita pentru ca si scarile sa va aduca un zambet ori de cate ori ajungeti in fata lor.

Cu drag, 
Home Design Boutique





Niciun comentariu: