vineri, aprilie 20

Amenajare hol

Pentru ca de cele mai multe ori tindem sa ii judecam pe cei din jur dupa prima impresie, mi se pare ca acelasi principiu se aplica si in aranjarea unei case. De aceea ma gandesc ca trebuie sa acordam o atentie sporita  celei dintai camere in care pasim cand intram intr-o casa, mai exact holului.

Va propun cateva idei de amenajare, care de care mai draguta si mai creativa :). Ramane sa o alegeti voi pe cea preferata!



Pentru situatiile unde nici nu poate fi vorba despre mobilier de hol, rafturi in perete, pantofare si alte asemenea, putem marca spatiul destinat depozitarii hainelor de afara cu un tapet diferit. Doar o mica nisa poate fi de ajuns.



Daca nu avem posibilitatea de a crea o nisa in peretele de la intrare din cauza caloriferului asezat incomod sau din orice alte motive, ne putem baza pe cuierele suspendate, instalate in perete.


De multe ori "less is more", prin urmare cateva cuiere suspendate si un raft au uneori mai mult farmec decat o gramada de alt mobilier. Un pic de simetrie si organizare si totul arata foarte bine!


Tot pentru spatiile micute, va mai arat o solutie de amenajare care mi s-a parut foarte interesanta. Putina mobila, originala si de efect. Cel mai mult imi plac tablourile si felul in care se permite accesul la priza! :)



Pentru cazurile in care vrem sa facem o delimitare clara intre hol si livingul deschis, fara sa implicam prea multa mobila tocmai din lipsa de spatiu, va propun solutia de mai jos. Un perete care sa nu permita trecerea luminii ar fi fost complet nepotrivit pentru un spatiu atat de mic.




Va doresc un week end placut, plin de idei originale de renovare :).

Cu drag,
Home Design Boutique



Niciun comentariu: