joi, mai 31

1 Iunie

Ne pregatim de 1 Iunie si ce alt cadou mai minunat pentru pici decat o camera decorata special pentru ei? Si ce cadou mai minunat pentru parintii mandrii de realizarea lor decat manutele piciului ridicate in aer si zambetul mare pana la urechiuse la vederea surprizei :).

M-am gandit sa va dau cateva idei, in cazul in care sunteti in prag de redecorare. Daca ma gandesc mai bine, nu stiu de ce nu as putea avea si eu, ca adult, o astfel de camera. Cred ca mi-ar placea cel putin la fel de mult :).



Sunt doua directii in care o putem apuca cu acest proiect de reamenajare: ne propunem sa realizam din camera micutului un dormitor, o camera care are la baza spatiul de dormit, sau o camera de joaca...care are integrat, pe undeva, nu intotdeauna chiar la vedere, si patutul. Va las pe voi sa alegeti varianta preferata.

Varianta 1. Dormitoare










 

Varianta 2. Spatii de joaca ... si, pe undeva, si un spatiu oarecare de dormit :)







 




Daca nu aveti loc pentru ambele spatii reprezentate in egala masura, le putem comprima si sa ne bazam pe avantajele extensibilitatii! :). Cand nu mai e nevoie de spatiul de joaca, il strangem frumos si il bagam sub pat pana data viitoare :).



Spor la decorat si la multi ani pentru piticii vostrii :)

Cu drag,
Home Design Boutique


Niciun comentariu: