duminică, mai 6

Rafturi neconventionale

Stiu ca am mai avut o postare pe acest subiect, dar se pare ca nu poate fi epuizat atat de usor! De aceasta data nu vorbim despre rafturile pregatite pentru a sustine greutatea multimilor de carti, pentru ca nu sunt singurele lucruri pe care le putem depozita pe un raft, ci despre rafturi cochete pentru tot felul de alte obiecte, de la creme de fata, la umbrele si pantofi.

Vorbim despre rafturi nu tocmai conventionale, pentru ca un pic de imaginatie nu strica niciodata. Daca v-ati plictisit de rafturile banale de lemn si aveti un pic de curaj in decor, va propun sa folosim cateva galetuse de metal pe post de rafturi!




Daca va plac vacantele, modelul urmator de rafturi de pe Freshome va fi sigur pe gustul vostru. Puteti aseza pe fiecare valijoara suveniruri dragi de prin tarile vizitate. E un fel de usa de frigider plina de magneti, doar ca mult mai interesanta :).


Ma gandesc ca toti ne dorim sa tinem aproape lucrurile care ne pasioneaza cel mai tare. Unora ne plac vacantele, altora skateboarding-ul :).


Daca spatiul nu va mai permite nici un loc nou pentru rafturi, trebuie sa reinventam spatiile pe care le avem deja. Stiu ca va sunt binecunoscute rafturile de sub scara, le-ati vazut peste tot, dar vreau sa va propun o alta solutie, ce nu presupune sa inchideti tot spatiul de sub scara intr-un dulap cu rafturi.


Daca vreti sa ii zapaciti complet pe musafirii care nu vor mai sti care e usa de la intrare si care nu, puteti sa folositi decorul de mai jos. Dar trebuie sa va asigurati mai intai ca au simtul umorului si ca nu vor apuca de "rafturi" in incercarea de a parasi camera.



Stim cu totii ca, daca vrem sa marim macar aparent dimensiunea unei camere, cea mai buna solutie este sa folosim oglinzi. Cam la fel se intampla si daca ni se pare ca nu avem destule carti, cutii si reviste...



Aceasta piramida de pe Freshome poate fi recreata cu o multitudine de alte accesorii. Deja mi-au venit cateva idei :).













Si pentru ca tot ne-am apropiat un pic de subiectul cartilor, proiectelor si hartiilor de tot felul, haideti sa vedem si doua birouri foarte foarte dragalase din punct de vedere rafturi!



Cam atat pentru azi. Va las sa va ganditi ce schimbati prin casa, ce fel de rafturi si modalitati de depozitare v-ar fi mai de folos si v-ar inveseli ziua! :)

Cu drag, 
Home Design Boutique



Niciun comentariu: