vineri, iunie 29

Decor usa

Usile caselor noastre sunt decorate in timpul Craciunului cu cele mai frumoase coronite de brad. De ce insa ne oprim din decorat dupa trecerea sarbatorilor de iarna? Mai ales cand efectul este atat de placut? Cum ar fi, de exemplu, sa avem decoruri asezate cu grija pe usile de la intrare cu ocazia Pastelui, a venirii primaverii, de ziua Mamei, decoruri de vara si asa mai departe.

Pentru ca variante sunt destule si ar fi tare placut ca, in timpul plimbarilor noastre prin oras, sa putem admira niste usi ca cele de mai jos, va propun cateva idei. Sper sa va placa cel putin la fel de mult cat mi-au placut mie :).












Daca tocmai v-ati dat demisia de la job care v-a stresat toata viata sa purtati costum si cravata, pe care ati ajuns sa le urati pe zi ce trece, va propun o forma de decor foarte atragatoare pentru usa de la intrare. 



Poate umbrela preferata nu mai este tocmai in cea mai buna forma, in sensul ca s-a rupt o spita sau sistemul de deschidere este blocat. O agatati pe usa si o umpleti cu flori proaspete. Mi se pare decorul perfect pentru vara :).


Cu drag, 

Home Design Boutique





Niciun comentariu: