luni, iulie 30

Animale de companie

La cererea celor interesati direct de acest subiect, revin cu partea a 2-a pentru: cum integram in casuta noastra minunata toate acareturile animalului de companie? Stiu, a fost suficient de greu sa il primim pe El cu echipamentele de sport, cu lapadarul in forma de cutie de bere si toate celelelate lucruri care nu au nici cea mai mica legatura cu casuta noastra decorata cu bun gust si inspiratie. Ei, daca asezarea cupelor castigate de el la diverse intreceri sportive vi s-a parut o provocare, un vas cu apa sau o litiera vor fi adevarata incercare! :)

Cu toate astea, ne dorim ca, intr-un final, animalutul nostru de companie sa nu para ca este doar temporar in casa noastra, ci ca si-a gasit locul si ca, intr-o oarecare masura, casa noastra este si a lui.



Nu stiu daca voua v-ar fi chiar atat de comod sa faceti niste salturi complicate inainte de culcare si asta doar pentru a ajunge in pat :). Scara nu este decat un mod in plus de a va manifesta grija fata de cateii scunzi care, dupa o zi lunga si animata, vor sa doarma langa voi.



Va sfatuiesc sa clarificati mai intai cu "jumatatea" problema asezarii catelului in pat inainte de a achizitiona scara. E posibil sa ajungeti sa dormiti voi pe ea :). Plus ca am gasit-o la nu mai putin de 68 euro! Cu siguranta insa exista si alte variante de pret.


Depinde pana unde vreti sa mergeti cu confortul si tehnologia, pentru ca puteti foarte bine sa renuntati la varianta clasica de ascensiune folosind scara de lemn si sa treceti direct la un lift cat se poate de modern special pentru animalutul vostru.


De ce sa ne impiedicam in bucatarie de catel tocmai cand avem mai mare nevoie de libertate de miscare? Accidentele in bucatarie cu ceva ulei incins nu sunt deloc placute, nici pentru voi nici pentru el.  Asa ca mai bine sa ii gasim un loc care sa ii permita sa ne urmareasca indeaproape de la adapost :).


In felul acesta va putea primi si ceva bunatati proaspat scoase din cuptor. Sa nu mai vorbim despre faptul ca il puteti dresa sa va aduca diverse lucruri de care aveti nevoie in bucatarie pentru a gati prajitura preferata :)

Nu stiu daca aveti amandoi aceeasi emisiune preferata, dar deocamdata ne ocupam de unde sta fiecare, ce loc ocupa in casa, mai putin de cine e stapanul pe telecomanda!
Majoritatea spatiilor amenajate pentru catei pe care le-am vazut pana acum sunt deschise. Mi se pare normal sa aibe si ei un pic de intimitate, un spatiu care sa ii fereasca de toate zgomotele din casa in timpul somnului de frumusete sau siestei de dupa servirea mesei :).
  


Taburetul de mai jos mi se pare foarte usor de incadrat in aproape orice casa cu orice fel de design. Pretul este de doar 30.99 dolari si poate fi achizitionat de Aici.
Daca vreti sa va asigurati ca pisica voastra are un somn linistit, puteti sa o leganati pana cand Mos Ene isi face aparitia.



Poate ca nu va puneti problema prea des ce fac catelul sau pisica voastra pe parcursul zilei cand voi sunteti ocupati alergand prin oras. Daca tot nu le este permis accesul afara, ar fi dragut din partea voastra daca le-ati oferi ocazia sa urmareasca din casa macar agitatia de afara.



Eu am un fix cu vacantele: ce facem cu animalutul in caz de concediu? Raspunsul e simplu: ii facem bagajul! :) Totul este sa ii cumparam o valiza. Ce isi pune in ea il priveste, nu? :)



Iar daca fericirea pet-ului este la mare inaltime, atunci poate ar trebui sa ne gandim si la o casa de vacanta pentru concediile in care nu doreste sa ne ia si pe noi? ...





Cu drag,
Home Design Boutique



2 comentarii:

doina spunea...

Postarea cu valiza a fost tareee!

Veronica spunea...

Nu-mi spune ca te-am convins sa iti iei pisica! :))