duminică, iulie 15

Perne

Putini dintre noi obisnuiesc sa doarma noaptea fara perne sub cap. Noi, ceilalti, le adoram de-a dreptul. Si, inainte sa spuneti ca nu sunteti de acord, ganditi-va la multitudinea de pernute pe care le aveti chiar in acest moment asezate in capul patului, cu forme si culori diferite, unele peste altele sau asezate intr-o ordine stiuta doar de voi :).


Hai, recunoasteti! Poate nu sunt ele multicolore, dar sunt toate albe si foaarte pufoase? Daca va incadrati in oricare din aceste doua categorii, inseamna ca avem sanse mari sa ducem toata nebunia asta a pernelor putin mai departe! Prin urmare, am decis ca un lucru atat de confortabil nu are ce cauta doar in perimetrul patului.



Pentru inceput, nu ne departam prea mult de pat, ramanem in permietrul cunoscut, doar ca pernele vor avea cu totul alta asezare fata de cea cu care v-ati obisnuit :).


Poate v-ati gandit de multe ori ca patul vostru merita o tablie interesanta care sa il scoata din anonimat. Este bine de stiut ca o putem alcatui oricand din perne! Daca ne plictisim de modelul curent, luam alte fete, le imbracam si gata, s-a schimbat decorul! Plus ca ce alta tablie de pat mai stiti voi care poate fi bagata la masina de spalat?! :))



Indraznim un pic mai mult si ne mutam, cu tot cu pernele noastre, fix pe podea. Ce spuneti de un covor de perne? Este similar cu pernutele asezate in mod normal pe jos pentru a urmari un film bun, doar ca dus la nivelul urmator :). Un pic mai multa ordine, atata tot.



Haideti sa facem un pas si sa intram in bucatarie. Stiu ca ati mai vazut de o gramada de ori pernute plate si subtiri asezate pe scaunele mesei din bucatarie. Ce ziceti insa de perne umflate, exact ca cele pe care puneti capul seara? :)


Pentru ca am decis ca ne plac pernele atat de mult, va propun sa le expunem direct in rafturi alaturi de alte accesorii de decor interior.




Va doresc pernute cat mai confortabile pe care sa le folositi asa cum va pofteste inima :)







Cu drag,
Home Design Boutique

Niciun comentariu: