vineri, septembrie 7

Rame

Pentru ca mare parte din vara deja a trecut si sunt sigura ca avem cu totii gramezi noi de poze de prin vacante, a venit vremea sa le alegem pe cele mai reusite si mai dragi si sa le asezam in rame atent alese. Am mai abordat, nu cu multa vreme in urma, subiectul ramelor. Va propuneam folosirea acestora goale, fara poze in interior, ca forme de decor de sine statatoare. Daca vreti sa va reamintiti, va invit AICI :).

Pentru cei care prefera insa varianta clasica a ramelor cu tot cu fotografii in ele, va propun cateva idei interesante de expunere. Ineditul poate veni, de exemplu, din numarul ramelor folosite si din contrastul pe care acestea il fac cu tapetul de pe perete.


Pinterest


Pentru un plus de incarcatura emotionala, puteti folosi si un citat scris elegant pe tapet si incadrat simetric de rame. Ganditi-va insa bine ce mesaj alegeti pentru ca nu va permite pe viitor schimbarea temei fotografiilor prea mult.

Pinterest

Daca va deranjeaza sa aveti atat de multe cuie batute in perete pentru agatarea tablourilor, exista si varianta care limiteaza aceste "neplaceri" prin inlocuirea multiplelor gauri in perete cu o simpla bara metalica asortata cu ramele si a unor legaturi elegante ce pot fi realizate din orice material vi se pare mai potrivit.



Pinterest


O alta idee de expunere a pozelor, care mi-a placut extrem de mult, este cea de mai jos. Ramele sunt asezate pe coltul peretilor astfel incat trebuie sa faci un pas in lateral pentru a vedea si restul pozei. Important este asezarea subiectilor din poze alternativ, cand pe un perete cand pe altul, pentru a nu avea toata "actiunea" pe un perete si doar peisaje fara personaje pe celalalt :).





Daca vi se pare prea complicat de achizitionat/confectionat ramele cu colt, exista intotdeauna si o varianta mai simpla. Folosim rame obisnuite pe care le asezam de o parte si alta a peretelui si obtinem acelasi efect de mai sus.




Ne-am tot uitat la pereti si la modul in care putem expune pozele de peste vara intr-un mod original. E momentul sa abandonam agatarea ramelor pe perete si sa le asezam pe orizontala.




Putem sa asezam pozele inramate in partea de jos a peretelui , pentru a incadra o fereastra cu pervaz lat ...

 

...sau pentru a forma conturul unui ceas gigant de perete unde fiecare poza indica o ora :).




Spor la decorat! :)


Home Design Boutique


Niciun comentariu: