sâmbătă, octombrie 20

Intrerupatoare

Cand va ganditi sa schimbati aerul unei camere, cu siguranta va ganditi la ceva mult mai serios decat obiectul minuscul pe care vreau sa vi-l supun atentiei acum :). Lasati pentru alta data schimbatul canapelei, a perdelelor si, in general, a tuturor lucrurilor cu adevarat costisitoare si aruncati o privire in spre banalele intrerupatoare. Cu siguranta le folositi de cateva ori pe zi fara ca macar sa le aruncati o privire.

Ce s-ar intampla daca le-am inlocui cu oricare dintre variantele de mai jos? Cred ca ar obtine mai multa atentie de-a lungul vietii lor :). Prin urmare, va propun cateva modele, unele serioase, altele neserioase, cat sa va inspire in urmatoarele alegeri.








Dupa atatea modele in alb si negru, a venit momentul sa aducem un pic de culoare in viata noastra :) Fie ca preferati un model animal print, un pic mai mult de roz sau pur si simplu un model mai vesel, intrerupatorul poate capata oricare dintre aceste tendinte :).


Daca tot ne-am apucat de schimbat intrerupatoarele, n-ar fi rau sa ne oprim si prin camera copilului. Cred ca in felul acesta o sa tina minte sa inchida lumina la culcare. Posibil intradevar sa o redeschida si sa repete ciclul pentru inca vreo jumatate de ora, dar...macar nu mai uita :).


Daca lecitina nu mai are acelasi efect ca pana acum, trebuie sa fiti inventivi! Asta daca vreti sa nu aveti o surpriza neplacuta cand deschideti frigiderul :)



Va doresc spor si mai ales inspiratie la decorat! :)

Home Design Boutique




Niciun comentariu: