miercuri, octombrie 24

Scara

Cu totii cred ca ne dorim o scara interioara in casuta noastra, mai ales ca asta inseamna automat si un etaj, doua in plus. Nu, nu va duceti cu gandul acolo insa, pentru ca nu despre acest tip de scara ma gandeam sa vorbim azi, ci despre cea rudimentara, din lemn, folosita cand vrei sa urci mai degraba pe acoperis, decat la etajul urmator.

Ce vreau sa va propun astazi este scara din lemn folosita nu pentru a va ajuta sa ajungeti mai usor sa schimbati becul sau sa zugraviti tavanul, ci ca forma de decor.

Haideti sa va arat despre ce este vorba :). Veti vedea ca scara isi gaseste foarte usor locul in orice camera a locuintei, dar mai intai sa ne uitam la baie. E tare bine sa ai prosoapele la indemana, asezate ordonat pana le vine randul sa fie folosite.


  

Depinde numai de voi ce mod de impaturire si asezare a prosoapelor doriti sa alegeti sau care sunt obiectele de decor pe care sa le aduceti in baie: va limitati numai la prosoape sau includeti si rame foto, cutii, port farduri etc.


Este un loc foarte interesant pentru a pastra vesela, la indemana pentru servirea oaspetilor. Pentru ca este un spatiu aflat la vedere, alaturi de farfurii, castroane si pahare poate acomoda cu usurinta si cateva lumanari parfumate sau cateva ghivece mici si cochete!


In bucatarie, scara poate fi suspendata pentru a sustine tot felul de vase pe care vrem sa le avem la indemana cand gatim, de la site de toate marimile la polonice si linguri. Departandu-ne putin de bucatarie, putem crea cu ajutorul scarii un spatiu pentru luat masa.



Pasim usor in dormitor, sa nu trezim pe cineva :). Ce loc mai dragut si putin costisitor pentru insiratul esarfelor favorite? La nevoie, scara poate deveni oricand si un pantofar cochet.



O alta varianta de folosire a scarii presupune transformarea acesteia intr-un sir de rafturi care pot sustine fara probleme cele mai dragi poze, placute cu mesaje sau orice alte obiecte de decor vrem sa mai expunem.


Pentru ca mai avem foarte putin pana la inceputul iernii si implicit pana la febra cadourilor si a decoratiunilor de Craciun, va propun un nou model de brad gata impodobit si care isi poate pastra utilitatea si in restul anotimpurilor :).


Home Design Boutique


2 comentarii:

Unknown spunea...

Cata dreptate aveti si ce idei ingenioase.Chiar incerc sa fac acet lucru Multumesc pentru postare

Unknown spunea...

Am admirat ideile ingenioase pe care le-ati postat -referitor la utilizarea unei scari.Mi-au placut si vreau sa pun in practica Multumesc Home...