sâmbătă, decembrie 29

Decoratiuni usa intrare

Pentru ca postarea despre decoratiunile pentru usa de la intrare a avut succes, m-am gandit sa facem o revenire, doar ca aducand subiectul mai aproape de tematica acestei perioade a anului: Craciunul.

Prin urmare, va propun cateva idei menite sa inlocuiasca coronitele de brad pe care obisnuim sa le vedem agatate pe ici pe colo. Din pacate, nici pe acestea nu le vedem foarte des, astfel incat, daca conving cel putin pe unul dintre voi sa adopte acest mod de impodobire si sa il transforme intr-o traditie, sunt pe deplin multumita! :)

Va voi arata mai jos cele mai dragute idei si va las sa ghiciti pana la final pe care am ales sa o adopt anul acesta. Fie vorba intre noi, am ales deja modele si pentru urmatorii 2-3 ani, dar asta ramane intre noi! :)

Primul pas, lasam un pic deoparte coronitele de brad si cautam alte elemente specifice acestei perioade a anului. Veti fi uimiti cat de multe surse de inspiratie sunt!




Daca totusi nu va simtiti confortabil cu pereche norocoasa de patine expusa lumii intregi - dintre care cativa hoti de meserie care poarta fix acelasi numar -, va propun sa mergem mai departe la alte variante de decor si sa lasam patinele la locul lor in dresing!


Decorarea usii de la intrare in aceasta perioada a anului devine incredibil de facila daca aceasta este rosie. Orice element adaugat, cat de mic si simplu, va fi suficient. Fie ca alegeti o ghirlanda sau cateva globulete, peste culoarea Craciunului, va arata perfect.






Usa de la intrare pe care o impodobim cu asa de multa atentie poate fi si cea de la intrarea in garaj, nu numai in casa. Exista cateva autocolante care surprind pe deplin atmosfera de sarbatori si care se pot aplica cu un pic de atentie pe toata usa garajului. Macar stim ca Mosul nu va avea cum sa rateze casa voastra in lungul sau drum din Ajunul Craciunului! :)


Daca totusi coronitele clasice vi se par in continuare cele mai potrivite, va propun sa ne jucam putin cu ele si sa le mai modernizam un pic :). O varianta ar fi sa lasam la o parte forma rotunda...




... sau sa inlocuim bradul cu altceva, de exemplu cu fructe, fie ele de sezon sau nu :)





Sau, putem inlocui fructele cu conuri de brad si sa adaugam diverse personaje: fie ca este vorba despre renii Mosului sau orice alt personaj care ne este drag si face parte dintr-o poveste importanta pentru familia noastra.


Sau, folosim o multime de globuri. Aranjamentul arata la fel de bine fie ca alegeti varianta clasica de globuri din sticla ori plastic, care sclipesc la fiecare raza de lumina ajunsa in preajma lor, fie alegeti globurile din in si alte materiale la fel de calduroase :).



Nu stiu daca Mosul poate fi atat de usor impresionat, pana la urma are multi ani in spate in care a tot admirat cele mai interesante decoratiuni de Craciun in toate casele pe care le-a vizitat, dar este posibil sa il convingeti sa descarce sacul chiar la usa voastra :).


Sarbatori frumoase!

 Home Design Boutique


Niciun comentariu: