duminică, februarie 3

Noptiere

Intr-o postare mai veche, am vorbit despre noptiere si despre cat de importante sunt in desavarsirea aspectului unui dormitor.

Pentru ca in camera celor mici este vremea povestilor si acest mic mobilier ar trebui sa se inscrie in acelasi trend. O casuta asemanatoare cu cea a pasarilor fix langa patul micutului va fi deosebit de captivanta.


Pentru ca tot vorbim despre casute in miniatura, o varianta ar fi si alegerea in locul noptierei a unui dulap cu aceasta forma. Micutul va fi cat se poate de atras de ferestrele dupapului mai ales cata vreme sunt acoperite si cu perdele.



Daca noptierele foarte complexe nu intra in sfera voastra de interes si daca nici nu doriti sa alocati o suma prea mare acestui decor, va propun o scarita pe care o puteti lua de la orice magazin cu specific pe care sa o vopsiti in culorile camerei si pe care sa o asezati langa pat. Daca vreti sa decorati toata camera cu motive pescaresti, va fi cum nu se poate mai potrivita.



Sa trecem la camera baieteilor un pic mai mari, zisi si adulti! Cate o noptiera frumos asezata de fiecare parte a patului, dar fara sa replicam acelasi obiect in speranta obtinerii unei simetrii linistitoare. Nici noptierele in sine nu sunt chiar ce va asteptati, dar arata minunat!


Uneori noptierele pot deveni interesante doar prin modul in care sunt asezate. Spre exemplu, daca noptiera este conceputa astfel incat sa poata fi asezata pe lung, perpendicular pe perete, iese complet din banalitate.


Mereu m-am intrebat ce fel de noptiera se potriveste cu un pat din fier forjat? In imaginea de mai jos am aflat raspunsul perfect, iar pretul nu este nici el prea mare, doar 49$. Prin urmare, daca doriti sa o comandati, e cazul sa va grabiti :).

Ava Furniture Houston

Spor la decorat! Pe curand! :)

Home Design Boutique

 

Niciun comentariu: