duminică, februarie 17

Vaze

Nu stiu cum s-a nimerit dar, in urma unei invitatii la masa, m-am trezit ca toti cei care mi-au trecut pragul au venit cu buchetele de flori. Aveam eu o vaza prin casa, chiar doua, s-a dovedit dupa ceva cautari, dar oricum mult prea putine fata de numarul mare de flori cu care s-a imbogatit casa mea :). 

Prin urmare, a fost rapid nevoie de ceva inventivitate. Ca sa ma asigur ca nu va ia nimeni prin surprindere si ca nici nu va ocupati spatiul din camara cu o gramada de vaze, va propun cateva alternative, care mie mi-au placut chiar mai mult decat vazele clasice.

Varianta 1. Cescute de toate formele si culorile. 
Aveti cateva cesti ratacite de setul initial? Nici macar nu trebuie sa fie perfece. Cu cat a trecut timpul peste ele cu atat mai interesante si pline de poveste sunt! :)



Varianta 2. Galeti pline cu flori.
La fel cum le vedeti in florarii, inghesuite unele in altele, imbatandu-va cu mirosuri parfumate, le puteti acomoda in casa voastra. Singura conditie, galetusele sa fie pline pline de flori, si efectul este minunat.






Varianta 3. Sticle transparente, colorate, mici si rotunde, inalte si subtiri
Orice model de sticla alegeti sa folositi drept vaza, cel mai important este sa nu va limitati la una singura. Alegeti cateva variante, acelasi model sau diferite, si asezati-le impreuna in locul din casa care vi se pare cel mai potrivit.



Varianta 4. Pahare de plastic, de sticla, colorate sau transparente



Varianta 5. Borcane
Se potrivesc cel mai bine pentru acest tip de vaza florile cu codite scurte si corole bogate, pe cat posibil suficient de multe incat sa acopere toata gura borcanului.



Varianta 6. Cutii de conserve
Puteti asorta culorile florilor cu cele care se regasesc pe cutie, sa le asezati pe masa alaturi de alte cutii de conserve care inca au continutul original sau sa adaugati alaturi de flori si cartonase cu numarul mesei pentru picnicuri cu multi participanti :).



Varianta 7. Becuri
Avantajul in aces caz este ca puteti realiza din becuri ghirlande pline cu flori, numai bune de asezat la fereastra.



Varianta 8. De toate :)
Folosim si sticle si borcane si ...orice forme de vaze gasiti la indemana, toate la un loc, pline cu flori colorate.




Varianta 9. Cizme
Da, ati citit corect: cizme. Cizme de cauziuc, rezistente la apa, colorate vesel, perechea completa sau o singura cizma razleata, plina cu flori.

























In incheiere va las sa cotrobaiti prin toate colturile casei in cautarea vazei perfecte. Daca v-am deschis apetitul pentru acest subiect, va recomand si doua postari mai vechi: vaze si vaze.
Pe curand!

Home Design Boutique






Niciun comentariu: