duminică, martie 31

Dressing


Ma gandesc cu mare ingrijorare ca poate chiar acum stati in mijlocul casei intr-o mare deruta privind modul in care v-ati putea amenaja dresingul! Pur si simplu, aveti spatiul, aveti hainele si pantofii, ati gasit si zugravii cei mai priceputi, iar singurul lucru care va lipseste este o idee stralucita pentru decor care sa va puna pe treaba! Ei bine, atunci, fiti fara grija, va sar in ajutor! :)

In primul rand trebuie sa va ganditi la stilul vostru de viata si sa pliati apoi designul dressingului pe acesta. Sunteti o persoana ultra activa, cu foarte putin timp liber la dispozitie? Va recomand un model care tine totul la vedere si va permite sa cuprindeti toate articolele dintr-o privire, fara sa mai pierdeti timpul deschizand sertare si usi de dulapuri.




Varianta de mai sus presupune insa si o maxima ordine si curatenie. Nu prea se face sa ai atatea rafturi la vedere si o harababura de haine inghesuite. Deci, daca nu credeti ca le puteti mentine intr-o perfecta ordine, asezate pe culori si tip articol, mai bine alegeti varianta de mai jos, cu ceva mai multe sertare :). Lasati articole precum pantofii si palariile la vedere. Trebuie sa recunoastem, sunt cele mai usor de aranjat :).


Nu uitati ca aveti mare nevoie de un spatiu in care sa va asezati cateva minute pentru a gandi combinatia perfecta pentru tinuta zilei ce se asterne in fata voastra, fie ca este vorba despre o zi importanta la birou sau o cina romantica pe seara. Orice alegeti, un fotoliu, taburet sau chiar un pervaz lat in dreptul geamului, dupa ce veti decora dressingul, veti fi cu siguranta recunoscatoare pentru acest spatiu de ..odihna! :)




Imediat dupa ce l-ati amenajat, dressingul va arata cu siguranta fabulos. Mai departe, depinde numai de voi daca alegeti sa il pastrati intr-o ordine perfecta sau... nu! 



Stiu ca aveti multa treaba si deja dati indicatii pretioase zidarilor, astfel incat va las sa va duceti la bun sfarsit proiectul! Succes si spor :)

Home Design Boutique



Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna idee,dar imi trebuiesc alte dulapuri