joi, martie 21

In loc de...flori!

Este absolut obisnuit ca atunci cand mergi la cineva in vizita sau sarbatoresti ziua unei prietene sa ii duci in dar un buchet de flori. Nimic de zis despre gest, este minunat, dar la fel de trist cand iti dai seama ca dupa cateva zile florile primite se ofilesc si mor. O idee mai fericita sa inlocuiti buchetelul de flori cu un ghiveci, dar apoi, poate persoana careia i l-ati dus in dar nu are timp si rabdare pentru a-l ingriji. Prin urmare, ce-i de facut?.....

Am o idee! Sa inlocuim buchetul de flori cu un buchet de ..altceva!


Vi se pare ca nu vor mai avea ce face cu vaza? Ca au cumparat cateva in plus pentru a avea unde aseza toate buchetele primite cu frumoasa ocazie? Nu e o problema :)


Nici macar pentru cei care gasisera in sfarsit un loc potrivit unde sa aseze ghivecele de flori pe care se asteptau sa le primeasca.


Sincer, mi se pare cadoul ideal care poate inlocui cu mare gratie buchetul obisnuit cu flori si care va starni si ceva senzatie in jurul sau. Depinde numai de noi sa iesim din banalitate si alegem sa fim originali si interesanti si sa ne inconjuram numai cu lucruri pline de farmec.

Sa nu mai spunem si faptul ca dupa ce am admirat buchetul, ii putem servi si pe invitati din el :)....



Home Design Boutique