sâmbătă, mai 11

Usa intrare

Pana sa paseasca in casa si sa descopere stilul si atmosfera din interior, musafirii tai vor petrece cateva secunde in fata usii de la intrare - sau minute, daca nu te grabesti prea tare..asta daca le mai deschizi vreodata! Dar sa presupunem ca esti o gazda buna si primitoare si ca vizita este anuntata :). Atentia acordata oaspetilor incepe de la usa de la intrare. Asa cum este important sa le oferi o masa pe gustul lor, aceeasi atentie trebuie sa o acorzi si privelistei pe care o are de admirat pana este invitat sa intre.


Pentru ca sunt o persoana vesela va avertizez ca veti gasi in aceasta postare culori inchise si sobre, deci luati-va gandul! Plus ca acum, in miez de primavara - vara, ma gandesc mai degraba la albastrul marii decat la wenge si alte nunate de acelasi gen.

Urmatorul model este absolut delicios, mai ales in combinatie cu peretii, tocul si restul elementelor pe alb. Contrastul si covorasul de la intrare striga din toti porii vara!! :)


V-am avertizat ca mergem numai pe culori vesele, prin urmare modelul de mai jos se incadreaza in aceeasi linie. Imi place foarte mult faptul ca usa si tocul nu au aceeasi culoare. Nu m-as fi asteptat sa arate atat de bine. In plus, m-a cucerit complet suportul de langa usa pentru ziar :).


Daca va permite cartierul, gardul de fier cu socuri electrice si dragalasul pitbull din fata casei, puteti imbratisa un model de usa de intrare cu geam in lateral. Nu prea imi plac jaluzelele, dar fie! :)


Preferata mea ramane cea de mai jos. Daca nu scrie pe ea mare si vacanta si relaxare si concediu si zile libere si soare mult...atunci, nu scrie! :)



Daca v-am deschis apetitul pentru designul usilor, va mai propun si postarile usi interioare si decor usa de la intrare .

O vara minunata!

Home Design Boutique

Niciun comentariu: